Urejanje trepalnic

Katera storitev urejanja trepalnic je prava zate?

UREJANJE TREPALNIC

Katera storitev urejanja trepalnic je prava zate?

Se sprašuješ katera storitev za oblikovanje trepalnic je zate najbolj primerna? Nisi prepričana kaj je razlika med podaljševanjem s tehniko 1 na 1 in volumen tehniko? Ne veš ali so zate bolj primerne podaljšane trepalnice ali mogoče lash filler? Potem je tale blog zate.

Velikokrat se nam v sporočilih (pa tudi v salonu) pojavljajo ena in ista vprašanja – kaj izbrati za urejanje trepalnic? Spodaj bomo danes predelali vse tehnike urejanja trepalnic, ki jih ponujamo v našem salonu.

 

Pri nas si lahko trepalnice uredite na več načinov:

  • Lash Filler Inlei,
  • Podaljševanje trepalnic s tehniko 1 na 1,
  • Podaljševanje trepalnic s tehniko volumen.

Urejanje trepalnic z Inlei Lash fillerjem

O lash fillerju sem se nekaj mesecev nazaj že razpisala, če te zanima celoten postopek in vse kar rabiš vedeti, priporočam, da si prebereš članek na temo Lash fillerja.

Gre za lepotni tretma trajnega vihanja tvojih naravnih trepalnic. Med tretmajem poleg vihanja, poskrbimo tudi za nego. Okrepimo čebulico trepalnice in steblo trepalnice, kar posledično vpliva na gostoto trepalnic, hitrejšo rast in debelejše trepalnice. Med samim obiskom tretmaja ti trepalnice tudi pobarvamo, da izgledajo še bolj polne in goste. Rezultati Lash fillerja so vidni 0d 6 do 8 tednov, ko ta čas poteče pa priporočamo ponovni obisk salona – da bodo trepalnice vedno popolno uvihane, negovane in urejene.

Če prisegaš na naravno in bi želela svoje naravne trepalnice povzdigniti na naslednji nivo, potem je prava izbira Lash filler.

 

Podaljševanje trepalnic

Pri podaljševanju trepalnic gre za posamezne umetne trepalnice, ki jih zalepimo na tvoje, naravne. S tem lahko dosežemo veliko različnih videzov in oblik. Lahko izbereš naravni videz, glamurozen gost videz, zapeljiv videz dolgih trepalnic, »cat eye« efekt trepalnic ali koktejl vsega naštetega.

Pred samim podaljševanjem je ključnega pomena, da se točno dogovorimo o tvojih željah, debelini trepalnic, dolžini trepalnic in gostoti. Svetovali ti bomo le najboljše, da boš iz salona odkorakala vesela, bolj samozavestna in se z veseljem k nam tudi vrnila. Je pa potrebno vedeti, da je marsikaj odvisno tudi od samega stanja tvojih trepalnic (dolžine, gostote in debeline) – ampak brez skrbi, vedno se o vsem posvetujemo s tabo in na koncu boš garantirano navdušena.

Z podaljševanjem trepalnic lahko kratke in redke trepalnice spremenimo v goste in dolge, lahko optično povečamo vaše oko (ali pomanjšamo), delno zakrijemo očesno gubo in se ob tem popolnoma prilagodimo tvojemu obrazu, obliki oči in željam.

Postopek podaljševanja trepalnic

Po samem posvetu sledi podaljševanje trepalnic, kjer začnemo z osnovo – čiščenjem. S tem se znebimo ostankov ličil in druge morebitne umazanije. S čiščenjem odstranimo tudi vse maščobe in olja iz trepalnic in jih na ta način pripravimo za nadaljnje korake. Čiščenje je res ključnega pomena, saj s pravilno in razmaščeno osnovo poskrbimo za boljše delovanje lepila in posledično kvalitetnejšo in bolj obstojno storitev.

Naslednji korak pa je že samo podaljševanje trepalnic, ki je zelo zahteven in malenkost daljši postopek. V našem salonu, Tempelj lepote, naše lash stilistke uporabljajo materiale znamke Xtreme lashes in London lash. Gre za dve vodilni, visokokakovostni blagovni znamki na področju podaljševanja trepalnic. Materiali so res vrhunski, kar se odraža pri samem videzu trepalnic in seveda na obstojnosti. Na voljo imamo tudi tri različna lepila, med njimi tudi Flex Fusion, ki je posebej primeren za vse z alergijami na lepilo in za zelo občutljive oči (Royal Bond London lash, Flexie Bond London lash in Xtreme lash – Flex fusion).

Pri samem postopku je potrebno biti zelo natančen in pozoren, na vsako tvojo naravno trepalnico zalepimo eno (ali več – odvisno od tvojih želj in izbrane tehnike) umetno trepalnico z izjemno previdnostjo, da se umetne trepalnice in lepilo nikoli ne dotikajo vaših vek. S tem omogočimo tvojim naravnim trepalnicam nemoteno rast. Ravno zaradi tega res svetujem, da obiskujete le strokovnjake na tem področju – da bo delo opravljeno korektno, natančno in na splošno brezhibno. Verjemite mi, je vredno vsakega evra, da naše trepalnice ohranimo zdrave in lepe.

Na koncu samega podaljševanja uporabimo tudi bonder znamke London lash, za večjo obstojnost lepila. Bonder ojača vezi med lepilom in samo trepalnico in tako poskrbi za daljšo obstojnost podaljšanih trepalnic.

Pri podaljševanju poznamo več tehnik:

  • 1 na 1,
  • volumen.

Podaljševanje s tehniko 1 na 1

Gre za najbolj naravni videz podaljševanja. Pri postopku podaljševanja s tehniko 1 na 1 na vsako tvojo posamezno trepalnico zalepimo eno umetno. Obliko in dolžino vedno prilagodimo tebi, tvojemu obrazu in željam.

Podaljševanje z volumen tehniko

Pri podaljševanju z volumen tehniko (v to kategorijo spada tudi ruski volumen), na vsako tvojo posamezno trepalnico zalepimo čopke, 2-8 umetnih trepalnic. Z različnimi dolžinami in gostotami lahko dosežemo zelo naraven videz, ali pa zelo drzen večerni videz, za vse tiste, ki si to želite. Ponovno se pred samim podaljševanjem s tabo vedno pogovorimo o tvojih željah in pričakovanjih, da boš salon zapustila z največjim nasmeškom in najlepšimi trepalnicami.

Spodaj si lahko pogledaš galerijo dela naših deklet, ki naravnost obvladajo trepalnice (in še mnogo več).

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala pri tvoji odločitvi, kakšno oblikovanje trepalnic je zate najbolj primerno. Če potrebuješ dodaten nasvet ali pa imaš še kakšno vprašanje pa nas vedno lahko kontaktiraš preko emaila, tel. št. ali pa kar preko Instagram sporočila.

 

Do naslednjič,

– pozdravčki, vaš Tempelj lepote

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja