Tempelj Lepote

TEMPELJ

SALON TEMPELJ LEPOTE

“Lepota je v tebi”

Ustanovljen leta 2018 z namenom, da vam s kakovostnimi storitvami polepšamo vsakdanjik.

Nahajamo se skoraj v središču Ljubljane, na ulici Milana Majcna 18a ob frizerstvu Nota, obdaja nas čudovit park Tivoli, korak stran pa imamo tudi Pivovarno Union. Skozi celotni čas delovanja stremimo k profesionalnosti in se trudimo zagotoviti čim več udobja za svoje stranke.

Če se prepustite našim izkušenim rokam, vas bodo zagotovo popeljale v svet miru in relaksacije, zraven pa dobite še izvrstne rezultate, ki vam jih bodo zavidali tudi ostali.

NUŠA VERBIČ

Naša ustanoviteljica Nuša se je na svojo poslovno pot sprva podala kot medicinska sestra.

Njena največja ljubezen v kozmetiki je zadnja leta nega obraza s problematično kožo, kjer dosega vrhunske rezultate s kombinacijo dermatoloških linij in rednih terapij v salonu. Njen cilj je izboljšati stanje kože ter najti pravo kozmetiko, ki bo ustrezala vsakemu tipu kože.

V sodelovanju z diplomo iz kozmetike, kar ji poleg ostalih izobraževanj na področju nege kože, kot so: Plasma lifting in BB glow pri 22 institute, Accesscounsciousness certifikat za nekirurški lifting, igelna mezoterapija pri World dermis ter, kar na koncu največ šteje, 10 let praktičnega dela v salonu, tudi zagotovila, da boste med nego obraza pri njej v varnih in sigurnih rokah.

Nuša pa ne obvlada samo nege obraza, temveč je tudi mojstrica v podaljševanju trepalnic, saj ima za sabo veliko izobraževanj, kot so: Xtreme lashes za tehniko 1 na 1 ter Mon’elle in Marina kallos za tehniko ruskega volumna. Poleg tega pa Nuša opravlja še In lei Lash filler vihanje trepalnic.

Prepustite se njenim nežnim rokam, ki vedo kaj delajo.

KAJA PREDALIČ

Pri nas pa najdete tudi izkušeno kozmetičarko Kajo, ki je svoje znanje najprej nabirala na SŠFKZ, kjer je dobila zelo dobro podlago za nadaljnje delo in izobraževanja, nato pa svoje znanje nadgradila še z mednarodno diplomo CIDESCO.

Kajin prepoznavni znak je stiliranje obrvi, poleg tega pa vas razvaja še s podaljšanjem ali vihanjem trepalnic (Lash filler). Če si želite svežo manikuro, boste iz salona odšle s čudovitimi Gelish nohti, za poglobljeno nego nohtov pa poskrbi sistem IBX. Tudi pedikuro in depilacijo opravi z odliko.

Dovolite Kaji, da vas s svojimi strokovnimi sposobnostmi razvaja, kot si zaslužite.

ANJA KLEMENČIČ

Sem kozmetičarka, ki me je zanimanje peljalo v smeri velnesa na VSŠKV v Ljubljani. Imam večletne izkušnje na področju depilacij, masaž, negi stopal in z obraznimi tretmaji.

V veselje mi je, kadar lahko pomagam do popolne sprostitve telesa z refleksnoconsko masažo stopal.

KATJA GRADIŠEK

Sem Katja in moja strast je podaljševanje trepalnic. Svoje znanje sem izpopolnjevala na Erudiu ter Zavodu AI. Opravila sem veliko tečajev s področja podaljševanja trepalnic, vihanja trepalnic ter urejanja obrvi.

V veselje mi je dodati piko na “i” vsaki stranki posebej, tako da zasije v svoji najboljši luči.