Naši poslovni partnerji

Poslovni partnerji

NAŠI PARTNERJI

Kot verjetno že veste, naš kozmetični salon Tempelj Lepote, ne bi bil nič brez naših poslovnih partnerjev in mislim, da je skrajni čas, da jih malo predstavim.

V salonu imamo kozmetične produktne štirih blagovnih znamk:

 • Kozmetika Afrodita in Afrodita professional,
 • Holy Land cosmetics,
 • Skeyndor comsetics in
 • Dermaceutic, naša najnovejša pridobitev.

 

HOLY LAND COSMETICS

Tale znamka mislim, da je najbolj poznana med našimi zlatimi strankami, ki obiskujejo naš salon. HL kozmetika je znamka inovativnega laboratorija Pharma Cosmetic, ki so locirani v Izraelu.

Pharma Cosmetics je specializirano podjetje, ki proizvaja kozmetiko za profesionalno in domačo uporabo. Ima lastno znanstveno raziskovalno bazo in nadzoruje celotni ciklus proizvodnje (ima svojo proizvodnjo, nadzor in prodajo izdelkov). Podjetje ima svetovno priznane certifikate, ki potrjujejo kakovost kozmetičnih izdelkov. Kozmetika temelji predvsem na sestavinah rastlinskega izvora, vitaminih in mikroelementih. Strokovnjaki podjetja uporabljajo inovacije s področja medicine in kozmetologije v novih izdelkih ter izboljšujejo že znane formulacije na trgu kozmetičnih proizvodov.

HL Cosmetics Always Active vsebuje visoko kakovostne aktivne učinkovine, ki dokazano pomagajo pri problematikah kože. Z veseljem z njimi sodelujemo že leta in strankam ponujamo vrhunsko kozmetiko za najboljše rezlutlate. Njihove izdelke pa lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

 

KOZMETIKA AFRODITA IN AFRODITA PROFESSIONAL

Za njo smo mislim da zagotovo že vsi slišali. Gre za slovensko kozmetično podjetje s sedežem v Rogaški Slatini.             Na trgu že 50 let navdušujejo z izbrano kozmetiko visoke kakovosti. Sami sebe opisujejo kot »sinonim za učinkovito, naravno in zaupanja vredno blagovno znamko«, s katerim se 100% strinjamo tudi mi v Templju lepote.

V njihovi ponudbi se najdejo inovativni in okolju prijazni kozmetični izdelki za nego obraza in telesa. Tako kot mi v Templju lepote, ki vedno pravimo »Lepota je v tebi« (kar je tudi naš dolgoletni slogan), tudi pri kozmetiki Afrodita verjamejo, da najpomembnejši del lepote prihaja od znotraj. Da je resnično lepa ženska tista ženska, ki se lepo počuti v sebi in svojem telesu. Zato se že leta na trgu predstavljajo pod sloganom »Lepa v svoji koži«. Če vas o znamki zanima še kaj več, pa si to lahko preberete na njihovi spletni strani.

Mi v znamo resnično verjamemo in jih z veseljem ponujamo v našem salonu. Kaj vse od njihovih izdelkov ponujamo pa si lahko ogledate na povezavi tukaj (psst: nekaj izdelkov je trenutno znižanih, zato le preglej našo ponudbo).

 

KOZMETIKA SKEYNDOR

Zelo poznana blagovna znamka v našem salonu je tudi Skeyndor. Sigurno se spomnite našega obiska njihove akademije v lanskem letu – o celotni izkušnji v Barceloni sem pisala tudi na blogu, ki si ga lahko preberete tukaj.

Zgodba kozmetike Skeyndor se začne v majhnem mestu Terrassa v Španiji pred več kot 50 leti. Sprva je bilo to lokalno, družinsko podjetje, ki se je kasneje okrepilo po vsej državi. Danes pa njihove vrhunske izdelke lahko najdemo na štirih kontinentih in v več kot 50 državah.

Z lastnim laboratorijem in izjemno ekipo močno podučenih strokovnjakov iz različnih področij, je znamka hitro postala ena izmed vodilnih znamk v profesionalni kozmetiki. Znani so po tem, da združujejo znanost in lepoto, s tem pa lahko dosežejo visoko tehnološke, inovativne in dermatološko testirane kozmetične izdelke ter rešitve za najzahtevnejše kožne problematike.

Ustvarili so tudi koncept SCIENCE CREATES BEAUTY (Znanost kreira lepoto), ki ga odlikuje preko 2000 razvitih in registriranih formul, strogi nadzor kvalitete in varnosti (ISO 22716), izdelki z znanstveno dokazanimi rezultati, ki so brez parabenov, mineralnih olj in sestavin živalskega izvora. Na naši spletni strani ponujamo nekaj njihovih izvrstnih izdelkov, ki jih lahko pogledate tukaj.

 

BLAGOVNA ZNAMKA DERMCEUTIC

Dermaceutic je naša najnovejša pridobitev v našem salonu. Priporoča jo ogromno strokovnjakov na področju estetske dermatologije. Dermaceutic lahko najdemo v kar 70 državah po celem svetu.

Kot zanimivost naj poudarim, da je laboratorij Dermaceutic eden prvih laboratorijev, ki je razvil produkte z vsebnostjo hialuronske kisline, stabiliziranega vitamina C in glikolne kisline. Blagovna znamka je prepoznana predvsem po svojih Dermaceutic izdelkih in famoznih kemičnih pilingih, ki so podprti s kliničnimi raziskavami, da prinašajo vrhunske rezultate.

Kemični pilingi so prilagojeni tipu kože in načinu življenja. Površinske pilinge, srednje globoke in globinske pilinge dopolnjujejo z linijo strokovnih in visoko učinkovitih izdelkov za nego na domu. Ti izdelki optimirajo medicinsko estetski postopek in skupaj ustvarijo popolno nego.V našem salonu ponujamo Dermaceutic MILK PEEL kislinski piling, na katerega se lahko naročite tukaj.

 

Do naslednjič,

– pozravčki, Nuša.

2 misli na “Naši poslovni partnerji

 1. Auto Approve List pravi:

  Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my
  website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good gains. If you know of any please share. Cheers!
  I saw similar text here: Backlinks List

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja