Skeyndor akademija

Skeyndor akademija

Profesionalna kozmetična linija Skeyndor, ki jo ponujamo tudi v našem salonu, ima enkrat letno možnost izobraževanja za vse poslovne partnerje in letos smo se jo udeležile tudi me, da nadgradimo ponudbo in znanje o kozmetiki še v Templju Lepote.

Skeyndor akademija je izobraževalni center, ki se nahaja na najprestižnejšem bulvarju v Barceloni. Center povzema vse izkušnje in talent blagovne znamke Skeyndor, ki je prisotna na trgu že več kot 47 let. Sodobna tehnologija, inovativni izdelki, vrhunsko usposabljanje, nova orodja in novi prostori  – vse to povzema njihovo Skeyndor akademijo, ki je na voljo profesionalcem v kozmetičnem sektorju in poslovnim partnerjem.

Celodnevno izobraževanje je potekalo dva dni in bilo razdeljeno po sklopih.

 

  1. DAN Skeyndor akademije: Expert Cleanse PRO, Probiome peel

Prvi dan izobraževanja je bil namenjen poglobljeni liniji Expert Cleanse Pro in Probiome peel – noviteta pri Skeyndorju.

Linija Skeyndor Expert Cleanse PRO je profesionalna kozmetična linija za higieno kože obraza. Popolna za globinsko čiščenje in pripravo kože pred vsako nego obraza. Edinstvena kombinacija higiene in zdravja kože, skupaj s skrbjo za okolje – ČISTA KOŽA & ČISTA KOZMETIKA. Linija je 100 % EKO PRIJAZNA, formulirana s pre in postbiotiki za spodbujanje in zaščito mikrobiote kože. Z biološko razgradljivimi sestavinami in embalažo, ki jo je mogoče reciklirati. Ekskluzivni CERTIFIKAT CARE pa jim zagotavlja aktivno zavezanost trajnostni proizvodnji in pakiranju. Celotna linija Expert Cleanse PRO vsebuje 5 izdelkov: čistilno hranilno mleko za globinsko čiščenje, čistilni gel za globinsko čiščenje in matiranje kože, micelarno olje, dvofazni odstranjevalec ličil in revitalizacijski negovalni losjon.

Linija Probiome peel pa je novost pri Skeyndorju in je edina linija pilingov, ki obnavlja in neguje kožo. Profesionalna linija kemičnih pilingov za salonsko nego, ki pospešujejo regeneracijo kože in obnavljajo mikrobioto kože. Zasnovana je na principu personalizacije – trend nege kože vodi v smer popolne personalizacije (končno!) in zato so se pri Skeyndorju odločili ustvariti personalizirano nego s kislinami, ki je prilagojena na vsak tip kože posebej.

 

  1. DAN Skeyndor akademije: Corrective

Drugi dan izobraževanja pa je bil namenjen novi in izpopolnjeni Skeyndor Corrective liniji, liniji namenjeni mimičnim in izraznim gubam.

Nova in izboljšana linija Skeyndor Corrective je profesionalni kozmetični tretma, ki hitro in učinkovito zmanjša globoke gube in izrazne linije. Inovativna fuzija treh mehanizmov delovanja v enem samem tretmaju – PILING, POLNJENJE in DEKONTRAKCIJA. Gube izginejo naravno in postopoma že od prve seje. Dokazano se lahko doseže rezultate do kar 5 let mlajše kože (noro kajne). Linija vsebuje 5 izdelkov: kremo za glajenje in polnitev izraznih gub okoli oči, kremo za glajenje in polnitev izraznih gub okoli ustnic, kremo za glajenje in polnitev izraznih gub, emulzijo za glajenje in polnitev izraznih gub in serum za glajenje in polnitev izraznih gub.

S tem se je naše kratko, a sladko, izobraževanje na Skeyndor akademiji zaključilo. Domov smo odšli polni novega znanja, zagona in novih izkušenj, od takrat pa vam pripravljamo nekaj posebnega in novega v našem salonu – kmalu izveste več.

Tvoj Tempelj Lepote

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja