Tempelj Lepote

BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 58€

Filtriraj

SKEYNDOR – Revitalizacijski negovalni losjon

34.90

Negovalni losjon (tonik) predstavlja tretji korak (zaključek) v metodi DVOJNEGA ČIŠČENJA, zasnovanega za doseganje višje ravni higiene kože. Losjon vsebuje podzemno morsko vodo iz Britanije, naravne post-biotične fermente in vitamine. Je izjemen 3-v-1 proizvod, ki kožo revitalizira, izenači in uravnovesi, hkrati pa ohranja tudi zdravo mikro-floro na koži. Po uporabi je koža intenzivno navlažena in pripravljena na negovalne proizvode. Primerno za vse tipe kož.

Uporaba: Losjon nanesite zjutraj in zvečer z nežno masažo na obraz, vrat in dekolte po končanem dvostopenjskem čiščenju obraza.

Expert Cleanse PRO linija predstavlja dvostopenjsko čiščenje in ekskluzivni pristop obrazne higiene, ki okrepi kožno mikrobioto. Formulacije v proizvodih spoštujejo okolje ter hkrati negujejo in globinsko očistijo kožo. Celotna linija je 100% okolju prijazna z biorazgradljivimi sestavinami, reciklirano embalažo, okolju prijaznemu pakiranju in ekskluzivnim certifikatom: ”CARE CERTIFICATE”, ki zagotavlja Skeyndorjevo aktivno zavezanost trajnostni proizvodnji in embalaži.

1 na zalogi

SKEYNDOR – Revitalizacijski negovalni losjon

34.90