🔥 AKCIJA 🔥 NOVELIUS MEDICAL – Hidrokolagen

Zdravje in lepota sta eno. Hidrokolagen vsebuje najkakovostnejše kolagenske peptide z optimalno sestavo aminokislin, ki so gradniki vseh tipov kolagena v telesu, dosežejo visoko absorpcijo in imajo klinično dokazane učinke. Je iz naravnih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, umetnih arom, emulgatorjev ali konzervansov.

V kolikor potrebuješ pomoč pri izbiri produktov, nas vedno lahko kontaktiraš za profesionalni nasvet.

Original price was: 59.90€.Current price is: 48.90€.

Novelius Medical Hydrocollagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

 

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin v telesu). Kolagen pa se ne nahaja le v koži, temveč se nahaja povsod, kjer se nahaja vezivo – tudi v kosteh, sklepih, roženici, žilah, mišicah, notranjih organih, lasnih mešičkih, nohtni posteljici, kitah in hrustancu, sklepih…

 

Novelius Medical Hydrocollagen vsebuje skrbno izbrane kolagenske peptide najvišje kakovosti, ki zaradi vrhunskega postopka proizvodnje in laboratorijske obdelave dosežejo praktično 100% absorpcijo in visoko, klinično dokazano bioučinkovitost.

 

Kolagenski peptidi v Novelius Medical Hydrocollagenu stimulirajo fibroblaste za tvorbo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline. Za peptide v Novelius Medical hidrokolagenu je klinično dokazano, da izboljšujejo vlažnost, gladkost in prožnost kože, ter preprečujejo nastajanje globokih gub.

 

Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin so najpomembnejše aminokisline v sintezi kolagena, saj so ključne za tvorbo kolagenskih vlaken. Zato predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v NM Hydrocollagenu, koncentracija le-teh pa je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolin in hidroksilizin pa nista prisotna v prehrani, zato je visoka vsebnost le-teh v hidrokolagenu posebej pomembna. Nastajata le v telesu, sinteza se pa s starostjo niža, zaradi staranja celic.

 

Novelius Medical Hydrocollagen odlikuje tudi biološka neoporečnost sestavin – prisotni so le kolagenski peptidi najvišje čistosti in liofilizirana grenivka, ter le 0,01 g stevije v dnevnem pakiranju.

 

Uporabljeni peptidi so pripravljeni iz lusk odgovorno ulovljenih divjih belih rib iz lovišč v Evropski Uniji, ki imajo MSC certifikat, in tako izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, sledljivosti in nadzora.

 

Ne vsebujejo nikakršnih težkih kovin, GSO, konzervansov, antibiotikov, hormonov ali drugih toksinov, ki se jih sicer pogosto povezuje z izlelki ribjega izvora

 

Novelius Medical hidrokolagen je izdelan po najvišjih farmacevtskih standardih in se lahko pohvali s certifikafi IFS, ISO 140001, ISO 22000, GMP in OHSAS 18001.

 

Ima tudi Halal in Kosher certifikat.

9 mnenj za 🔥 AKCIJA 🔥 NOVELIUS MEDICAL – Hidrokolagen

 1. Silvana I. (preverjena stranka)

  Odličen kolagen, sem redna uporabnica in same pohvale.

 2. Anonymous (preverjena stranka)

  res dober izdelek

 3. Martina (preverjena stranka)

  Okusen kolagen – do sedaj sem imela težave z uživanjem kolagenskih izdelkov, ker mi ni ustrezal okus. Po 3 mesecih uživanja opažam boljšo elastičnost kože in manj bolečin v sklepih.

 4. Špela (preverjena stranka)

  odličen. Po 3 mesečni uporabi že vidni rezultati. Občuti se boljša elastičnist kože

 5. Ariana (preverjena stranka)

 6. Anonimno (preverjena stranka)

 7. Anonimno (preverjena stranka)

  Kolagen se lepo meša in je kar dobrega okusa.

 8. Ana (preverjena stranka)

  že dalj časa ga redno uporabljam

 9. Irena E. (preverjena stranka)

Podaj mnenje

-18%
Original price was: 59.90€.Current price is: 48.90€.