Salon Tempelj Lepote

“Lepota je v tebi”

Ustanovljen leta 2018 z namenom, da vam s kakovostnimi storitvami polepšamo vsakdanjik.

Nahajamo se skoraj v središču Ljubljane, na ulici Milana Majcna 18a ob frizerstvu Nota, obdaja nas čudovit park Tivoli, korak stran pa imamo tudi Pivovarno Union. Skozi celotni čas delovanja stremimo k profesionalnosti in se trudimo zagotoviti čim več udobja za svoje stranke.

Če se prepustite našim izkušenim rokam, vas bodo zagotovo popeljale v svet miru in relaksacije, zraven pa dobite še izvrstne rezultate, ki vam jih bodo zavidali tudi ostali.

NUŠA VERBIČ

Naša ustanoviteljica Nuša se je na svojo poslovno pot sprva podala kot medicinska sestra v sodelovanju z diplomo iz kozmetike, kar ji poleg ostalih izobraževanj na področju kože, kot so: Plasma lifting in BB glow pri 22 institute, Accesscounsciousness certifikat za nekirurški lifting ter igelna mezoterapija pri World dermis, nudi zagotovila, da boste med nego obraza pri njej v varnih ter sigurnih rokah. Nuša pa ne obvlada samo nege obraza, temveč je tudi mojstrica v podaljševanju trepalnic, saj ima za sabo veliko izobraževanj, kot so: Xtreme lashes za tehniko 1 na 1 ter Mon’elle in Marina kallos za tehniko ruskega volumna. Ob prej navedenih izobraževanj pa Nuša opravlja še Ellebana keratinsko vihanje trepalnic. Prepustite se njenim nežnim rokam, ki vedo, kaj delajo.

KAJA DOLNIČAR

Pri nas pa najdete tudi izkušeno kozmetičarko Kajo, ki je svoje znanje najprej nabirala na SŠFKZ, kjer je dobila zelo dobro podlago za nadaljnje delo in izobraževanja. Pridobila je CIDESCO diplomo za kozmetične nege, zato se boste pri njej počutile razvajene in sveže. Prav tako kot Nuša je tudi Kaja izjemna stilistka podaljševanja trepalnic, ki je svoje znanje pridobila pri Xtreme lashes. Ne obvlada samo zgoraj naštetega, ampak dela tudi izjemne obrvi, saj je izobraževanje opravila pri Neyes brows za stiliranje ter BrowTycoon za barvanje obrvi s kano, če pa si zaželite svežo manikuro, pa poskrbi, da boste iz salona odšle s čudovitimi geliranimi nohti znamke Gelish, medtem ko za pravo nego vaših nohtov poskrbi s sistemom IBX. Dovolite Kaji, da vas s svojimi strokovnimi sposobnostmi razvaja, kot si zaslužite.