Tempelj Lepote

BREZPLAČNA POŠTNINA OB NAKUPU NAD 58€

Filtriraj

SKEYNDOR – Čistilno hranilno mleko za globinsko čiščenje

34.90

Čistilno hranilno mleko predstavlja drugi korak v metodi DVOJNEGA ČIŠČENJA, zasnovanega za doseganje višje ravni higiene kože. Globoko očisti nečistoče, ob tem pa kožo aktivno nahrani. Vsebuje izjemno nežne površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora in post-biotične snovi, ki ščitijo kožno floro in okrepijo barierno funkcijo kože. Primerno za normalno do suho kožo.

Uporaba: Izdelek nanesite na kožo s krožno masažo. Roke navlažite z vodo in nadaljujte z masažo, dokler se mleko ne spremeni v lahko emulzijo. Dobro sperite z mlačno vodo.

Expert Cleanse PRO linija predstavlja dvostopenjsko čiščenje in ekskluzivni pristop obrazne higiene, ki okrepi kožno mikrobioto. Formulacije v proizvodih spoštujejo okolje ter hkrati negujejo in globinsko očistijo kožo. Celotna linija je 100% okolju prijazna z biorazgradljivimi sestavinami, reciklirano embalažo, okolju prijaznemu pakiranju in ekskluzivnim certifikatom: ”CARE CERTIFICATE”, ki zagotavlja Skeyndorjevo aktivno zavezanost trajnostni proizvodnji in embalaži.

1 na zalogi

SKEYNDOR – Čistilno hranilno mleko za globinsko čiščenje

34.90