Inlei Lash filler – Tretma za nego in uvihavanje trepalnic

INLEI LASH FILLER – TRETMA ZA NEGO IN UVIHAVANJE TREPALNIC

Inlei lash filler zadnja leta osvaja trepalnice vseh nas in današnji blog je namenjen točni predstavitvi, kaj sploh je lash filler, zakaj ravno Inlei lash filler, kaj lahko od lash fillerja pričakujete, kako deluje, za koga je primeren in za koga ne.

KAJ JE LASH FILLER?

Lash Filler je lepotni tretma trajnega vihanja, ki se od klasičnega keratinskega vihanja razlikuje v tem, da naše naravne trepalnice tudi neguje. Med tretmajem krepimo čebulico trepalnice in steblo trepalnice, kar pa vpliva na gostoto trepalnic, hitrejšo rast in debelejše trepalnice. To pomeni, da poleg trajno uvihanih trepalnic, z obiskom tretmaja dobite še popolno nego.

ZAKAJ RAVNO INLEI LASH FILLER?

Inlei linija za uvihavanje in nego trepalnic vsebujejo blage, nežne in neškodljive izdelke za naravne trepalnice, zato se tretma lahko ponavlja na 3 do 5 tednov, čeprav so rezultati lash fillerja vidni do 8 tednov.

Lash filler inLei® znanstveno dokazano učinkuje na kvaliteto naravnih trepalnic, jih okrepi, odebeli in pospeši njihovo rast. Študije o učinkovitosti je izvajal milanski znanstveni inštitut. Dokazali so, da ob rednih tretmajih Inlei lash fillerja, naše naravne trepalnice okrepimo za kar 24%.

Kaj je torej razlika med vsemi ostalimi tretmaji uvihavanja trepalnic in med Inlei lash fillerjem? Pri Inlei lash fillerju ne gre le za negovalna olja, gre za profesionalno vihanje in krepitev trepalnic s serumom Filler 3. Ta, poleg tega da neguje in uvihava steblo trepalnice, prodre tudi v čebulico trepalnice, vpliva na njeno moč in hitrost razmnoževanja keratinocitov. Ravno to je razlog, da so učinki tretmaja Lash Filler prisotni tudi po tem, ko zunanji videz ukrivljenosti že popusti.

ZA KOGA JE PRIMEREN INLEI LASH FILLER?

Lash filler Inlei je primeren ZATE, če:

  • Si želiš gostejše, debelejše in uvihane naravne trepalnice,
  • Imaš tanke, ravne in svetle trepalnice,
  • So tvoje trepalnice krhke, polomljene in neenakomerne,
  • Bi želela imeti urejene a hkrati negovane naravne trepalnice;

Na kratko povedano, namenjen je popolnoma vsem, ki bi želele imeti izpopolnjen videz svojih naravnih trepalnic. Posebej ga priporočamo tudi vsem, ki imate svoje naravne trepalnice ravne, porozne, kratke, polomljene, uničene ali neenakomerne, saj jih boste z rednimi obiski Inlei lash filler tretmaja strukturno in vizualno izboljšale.

Za vse naše dame, ki pa si želijo svoje trepalnice vizualno okrepiti, odebeliti in narediti gostejše, pa priporočamo tri zaporedne mesečne tretmaje. Po tem lahko pride do 24% gostejših, okrepljenih in bolj uvihanih trepalnic.

Vihanje trepalnic je prisotno praktično že povsod, vendar moramo biti vseeno pozorni pri izbiri izvajalca. Prva stvar, ki je res ključnega pomena če želimo, da so na koncu trepalnice uvihane in hkrati negovane, je izbira Inlei lash fillerja, saj edini poleg uvihavanja ponuja tudi celostno nego in dlačice tudi hrani. Druga pomembna stvar pa je, izbira pravilnega kozmetičnega salona. Če želimo popolno oblikovane trepalnice je med delom potrebna izjemna natančnost. Izrednega pomena je, da lash stilistka obvlada uporabo pravilnih produktov, je suverena in izjemno natančna pri svojem delu in celoten postopek resnično obvlada. V nasprotnem primeru lahko pride do zažganih trepalnic, “razmetanega” videza, polomljenih dlačic ali pa videza trepalnic v snopih – daleč od naravnega in urejenega videza trepalnic.

Naše punce so svoje tehnike izpopolnjevale že leta in rezultati govorijo sami zase.

Če še nisi rezervirala svojega termina, da boš z urejenimi trepalnicami odprla svoj pogled in dodala tisto »piko na i« svojemu vsakdanjemu videzu kaj še čakaš? Termin si lahko rezerviraš tukaj, če pa imaš še kakšno vprašanje in pomisleke pa nas vedno lahko kontaktiraš preko emaila, tel. št. ali pa kar preko Instagram sporočila.

Do naslednjič,

– pozdravčki, Nuša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja