M.PEN (PRO): ULTIMATIVNA MICRONEEDELING REŠITEV

M.PEN (PRO): ULTIMATIVNA MICRONEEDELING REŠITEV

M.PEN (PRO): ULTIMATIVNA MICRONEEDELING REŠITEV

V našem kozmetičnem salonu Tempelj lepote smo znani predvsem po naših izkušnjah in rezultatih s problematično kožo, aknami, hudimi vnetji in brazgotinami. Za to pa so odgovorne kozmetične nege v salonu, pravilna kozmetika, celostni pristop in nenazadnje tudi medicinske microneedeling terapije.

Na tem področju, pa ti z navdušenjem predstavljamo revolucionarno napravo m.pen (pro). V tem blogu se bomo poglobili v znanost za microneedelingom in pojasnili, kako deluje m.pen (pro). Ne glede na to, ali želite obnoviti svojo kožo ali ciljate na določene težave, vam ta inovativna terapija nudi izjemne koristi.

Kaj sploh je m.pen (pro)?

m.pen (pro) je napredna naprava za microneedeling, ki spodbuja naravni proces celjenja kože. Sestavljajo jo drobne sterilne igle, ki ustvarjajo nadzorovane mikropoškodbe, s tem pa spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina. Ta proces pomaga izboljšati teksturo, tonus in izgled kože. O samem procesu microneedelinga smo že pisali v tej blog objavi – nujno jo preberi, pred nadaljnjim branjem, da osvežiš svoje znanje. 😊

Kako deluje?

m.pen (pro) uporablja vertikalno metodo “potiskanja” za ustvarjanje natančnih mikrokanalov na površini kože. Ti mikrokanali spodbujajo sproščanje rastnih faktorjev in izboljšujejo absorpcijo posebnih serumov in izdelkov za nego kože, s čimer povečujejo njihovo učinkovitost. Ta nekirurški postopek je varen, minimalno invaziven in primeren za različne tipe kože.

Microneedeling z m.pen (pro) ponuja širok spekter koristi, zaradi česar je vsestranska rešitev za različne težave s kožo. Nekatere ključne aplikacije vključujejo:

 • Osvetlitev postinflematornih eritemov, brazgotin po aknah in drugih vrst brazgotin.
 • Zmanjšanje videza drobnih linij in gub.
 • Izboljšanje teksture in čvrstosti kože.
 • Zmanjšanje in izboljšanje videza strij, mogoča je tudi popolna odstranitev.
 • Zmanjšanje velikosti por.
 • Povečanje učinkovitosti topikalnih izdelkov za nego kože.

Komu priporočamo microneedeling z m.pen (pro) in komu ne?

Pri nas se vsakodnevno soočamo z brazgotinami po aknah, postinflematornimi eritemi (rdeči madeži po aknah) in drugimi vrstami brazgotin, za katere je najboljša rešitev microneedeling. Vedno več pa se srečujemo tudi s sanacijo strij na trebuhu, stegnih, zadnjici in drugih predelih telesa. V nadaljevanju pokažemo rezultate, ki smo jih dosegli.

Tretma microneedelinga priporočamo vsem, ki želijo obnoviti kožo in izboljšati videz in strukturo določenega področja. Še posebej je koristno za tiste, ki imajo:

 • Brazgotine po aknah ali druge vrste brazgotin.
 • Postinflematorne eriteme.
 • Strije (po nosečnosti, izgubi telesne teže, …).
 • Drobnih linije in gube.
 • Dvig strukture (dosežemo bolj čvrsto, tonirano strukturo kože).
 • Neenakomeren ten kože, hiperpigmentacije ali teksturo.

Čeprav je mikroneedeling na splošno varen, obstajajo nekatere situacije, ko m.pen (pro) ni primeren. Zdravljenje z m.pen (pro) ni priporočljivo za osebe, ki:

 • Imajo aktivne akne.
 • So nagnjene k keloidnim brazgotinam.
 • So noseče ali dojijo.
 • Imajo aktiven herpes.
 • Imajo preteklost s kožnimi motnjami ali boleznimi.

Rezultati?

Da vam lahko prikažemo vizualno predstavitev izjemnih rezultatov, dosegljivih s m.pen (pro), je spodaj predstavljena galerija samo nekaj izmed primerov, ki jih rešujemo s to tehniko. Fotografije prikazujejo transformacijske učinke microneedelinga in izpostavljajo izboljšave pri različnih težavah s kožo.

Primarno se pri nas ukvarjamo s sanacijo brazgotin po aknah, postinflematornih eritremov in drugih vrst brazgotin. Vedno več pa se na nas obračajo tudi stranke, ki želijo sanirati strije in izboljšati njihov videz.

Koliko terapij medicinskega microneedelinga je potrebnih je odvisno od stanja in globine brazgotin. Splošno ocenimo, da je za globlje brazgotine potrebnih od 4 do 6 terapij, koliko točno pa ocenimo na osebnem posvetu v salonu, kjer natančno ocenimo stanje in določimo nadaljne korake.V spodnji galeriji pa še nekaj naših neverjetnih dosežkov pri odstranjevanju postinflamatornih eritemov, strij, poenotenju tena in bolj enakomerni teksturi kože.

m.pen (pro) je izjemna rešitev za microneedeling, ki lahko obnovi vašo kožo in se spopade z raznolikimi težavami. Njegova inovativna tehnologija in znanstveno dokazani rezultati govorijo zase. Za osebni posvet nam vedno lahko pišete, kjer vam bomo izkušeni strokovnjaki odgovorili na vsa vaša vprašanja in pomisleke glede microneedlinga. Kot vedno smo vam za dodatna vprašanja in rezervacijo terminov vedno na voljo tudi preko Instagram profila Tempelj Lepote, telefonske številke in email naslova. Skupaj, s pravilnim protokolom terapij, pa bomo dosegli željene rezultate sijoče, žareče, prenovljene kože!

 

Do naslednjič,

– Tempelj lepote.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja