TEČAJ O NEGI KOŽE

Vsakodnevno srečevanje s problematikami kože, nekorektnimi protokoli, napačnim izborom nege in kozmetike ter nenehna povpraševanja po pomoči, so nas pripeljala do tu – do tečaja za nego kože!

Tečaj je namenjen VAM, vsem tistim, ki se soočate s težavami kože – naj bo to izsušena povrhnjica in suha koža, neustrezni izdelki, mastna in problematična koža, akne ali kaj drugega. Primeren je točno za VAS, saj se boste naučili vsega.

KAJ LAHKO OD TEČAJA PRIČAKUJETE?

Vsebina tečaja je razdeljena na dva dela, teoretični in praktični del.

Teoretični del obsega osnove nege kože in anatomije, tipe kože in kako prepoznati svojega, stanja kože in rešitve. Dotaknili se bomo tudi produktov in anatomije z bolj strokovnega vidika.

V praktičnem delu pa se bomo pogovarjali o izdelkih kože primernih za vaš tip in stanje kože, prejeli boste personalizirano svetovanje, pregled obstoječe domače nege in korektura, pogovor o tvojih težavah in čas za vsa druga vprašanja, ki se vam pojavijo. Poleg tega bomo v praksi, na modelu, predstavili pravilno in korektno nego kože obraza doma. Ob koncu tečaja vsak udeleženec prejme tudi “goodie bag”, prvih 5 zaključenih prijav pa še dodatno darilo s strani našega sponzorja – Holy Land Cosmetics.

S strokovnim znanjem, KOREKTNIM protokolom in planom kozmetičnih storitev zmoremo vse! Rezulati pa govorijo zase:

PRIJAVA NA TEČAJ

Da lahko omogočimo čim bolj personaliziran pristop tečaja, kjer bo vsak udeleženec prejel osebno svetovanje, pregled sedanjega stanja in protokola ter nadaljne korake, so mesta za tečaj zelo omejena.

KAJ SE BOŠ NA TEČAJU NAUČIL/A:
osnove nege kože,
– funkcije in vlogo kože,
– anatomijo kože z bolj strokovnega vidika,
– razliko med tipi kože in stanjem kože,
tipe kože in kako prepoznati svojega,
– stanja kože in rešitve,
– o izdelkih primernih za vaš tip in stanje kože.

PREJEL/A BOŠ:
personalizirano svetovanje 1 na 1,
– pregled obstoječe domače nege in korektura,
– pogovor o tvojih težavah,
goodie bag,
– 10% popust NA VSE izdelke v naši ponudbi,
– prvih 5 prijavljenih prejme še dodatno darilo: čistilec Holy Land primeren za tvojo kožo,
personaliziran protokol domače nege za tvojo kožo.